Eindproducten

Het bewijs voor hoogwaardige recycling wordt geleverd door de eindproducten die wij maken. Ieder eindproduct wordt hergebruikt, dus uw kunstgrasmat wordt gegarandeerd duurzaam gerecycled. En omdat wij alles zelf verwerken bij Tuf Recycling, kunnen wij u aan het eind van het traject tonen wat er met uw kunstgras gebeurd is. Garantie dat uw kunstgras zo duurzaam mogelijk wordt gerecycled? Die krijgt u van ons.

Eindproducten Uit Uw Kunstgrasmat

Bij de recycling van uw kunstgrasmat worden diverse grondstoffen gewonnen. Deze worden per soort grondstof gescheiden om verwerkt te worden in een herbruikbaar eindproduct. Denk hierbij aan:

  • Vezel voor de drainage-industrie
  • Regranulaat
  • Schoon zand
  • Gereinigd SBR rubber
  • Gereinigd TPE
  • Gereinigd EPDM
  • Infill gemaakt van gerecycled kunstgras

Al deze eindproducten komen op de markt om hergebruikt te worden. Op de ‘Ladder van Lansink’ is dit de op één na hoogste trede en het hoogst haalbare na preventie.

Geen Restafval

Met onze unieke, zelf ontwikkelde technieken behalen wij onze doelstellingen om de hoeveelheid restafval tot een minimum te beperken. Dit betekent in de praktijk dat we geen restafval hebben, of een te verwaarlozen percentage restafval. Dit is het resultaat van jarenlange inzet op duurzaamheid. En hoewel duurzaamheid tegenwoordig door veel bedrijven als speerpunt wordt genoemd, bewijst de historie van ons bedrijf dat Tuf Recycling al duurzaam was voor deze term populair werd. U leest hier alles over in ons bedrijfsprofiel.

Gegarandeerd Duurzame Kunstgrasrecycling

Ook uw kunstgras wordt gegarandeerd op de meest duurzame wijze gerecycled bij Tuf Recycling. De eindproducten die wij produceren bewijzen dat. Met onze specialisatie op kunstgrasrecycling en de korte lijnen die we hanteren geven wij u de garantie op de meest hoogwaardige en meest duurzame recycling van uw kunstgrasmat. Wilt u weten hoe we dit doen? Heeft u specifieke vragen? Wij staan klaar om u alles te vertellen. Stel nu uw vragen aan Tuf Recycling.