Bedrijfsprofiel Tuf Recycling

Recycling zit in onze genen. Letterlijk. We zijn een familiebedrijf en de recycling gaat over van de ene generatie op de andere. Vele jaren geleden waren wij reeds actief in het recyclen van kunststof garen, tapijt en kamerbreed tapijt. Als vanzelf kwam de vraag naar het recyclen van kunstgras. Vreemd was die vraag eigenlijk niet, want buiten de ondergrond en de omgeving waarin deze grondbedekking wordt gebruikt, is er niet veel verschil tussen kunstgras en tapijt. En zo werd kunstgrasrecycling onze specialisatie. Puur door vraag vanuit de markt.

Duurzaamheid Als Onderdeel Van Ons Bedrijf

Zoals past bij een familiebedrijf spelen relaties een grote rol. Onze klanten zijn ons dierbaar. Wij gaan duurzame relaties aan, hetgeen aansluit bij samenwerken als familie, maar ook bij de duurzame insteek van ons bedrijf. Duurzaamheid is geen modewoord voor Tuf Recycling, het maakt deel uit van wie wij zijn. We nodigen u graag uit ons te leren kennen, maar liever weten we meer van u. Want wanneer we u kennen, kunnen we u bedienen zoals het u past. Door langetermijnrelaties aan te gaan met onze klanten, ontzorgen we als vanzelf. We weten wat er speelt en zijn er wanneer het nodig is.

Flexibel En Snel. Voor U!

Door onze langetermijnrelaties weten we ook wat er speelt in de markt. Als familiebedrijf zijn we flexibel en kunnen we goed inspelen op de behoeftes en veranderingen in de markt. Door onze specialisatie zit niets ons in de weg om snel te schakelen. Onze focus op recycling van kunstgras maakt ons een flexibel en snel opererende organisatie. U zult merken dat wij u door de korte lijnen altijd snel van dienst zijn. Uw belang staat voorop, we zoeken gezamenlijk.

Wij Staan Voor U Klaar

U ziet, Tuf Recycling is er voor u. We opereren internationaal, We opereren vanuit onze vestiging in Brabant voor heel Nederland. Door onze specialisatie in recycling van kunstgras kunnen we ons focussen op u. Want u wilt toch een specialist die begrijpt wat u wilt? Die weet wat de beste oplossing is voor uw kunstgrasmat? Laat ons kennismaken met u. Vul nu ons contactformulier in!